Let’s meet
Of u nu op zoek bent naar inspiratie, concreet advies of een totaalconcept van A tot Z. De eerste stap is een persoonlijk gesprek. U deelt uw dromen en noden, wij luisteren. Slaat de vonk over? Dan gaan we over naar de volgende stap.

Let’s dream
We gaan aan de slag met een eerste ontwerp. Aan de hand van 2D- en 3D-beelden ziet u de mogelijkheden. We bespreken samen de materialen en afwerkingen, bekijken stalen en sferen, op maat van uw budget.

Let’s plan
Eenmaal u overtuigd bent van het ontwerp en alle details op punt staan, wordt uw project omgezet in nauwkeurig gedetailleerde plannen en budgetten. U ontvangt detailtekeningen van alle maatwerk, elektriciteit, verlichting, sanitair…

Let’s create
Het is zover: uw droomproject wordt werkelijkheid. Dankzij ons netwerk van betrouwbare partners garanderen we een strakke planning en een uitvoering binnen het vooropgestelde budget. We maken duidelijke afspraken en sturen bij waar nodig. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Wij nemen de werfopvolging op ons, zodat u zeker bent van een zorgeloos parcours gedurende het volledige project.